CHATGPT4 a me nā kaʻa uila, nā mīkini servo spindle motors a me ka hoʻolālā bldc motors a me ka mea hana Bobet

ʻIke nui ʻo MATLAB i ka mālama wānana no ka noi ʻana o nā kaʻa a me AI.No ka laʻana, wānana ola kaʻa, ʻike hewa a me ka mālama ʻana, etc.

nā kaʻa uila, nā mīkini servo spindle motors a me ka hoʻolālā ʻana o nā kaʻa bldc a me ka mea hana Bobet

www.szbobet.com
www.bm-motor.com
www.szbobet.en.alibaba.com
ʻO nā kaʻa stepper, nā kaʻa DC, nā kaʻa Gear, nā kaʻa Brushless, nā kaʻa spindle, nā kaʻa bldc, nā motika AC, ka papa kuhikuhi kuhikuhi pololei rotatary hollow, nā mea hoʻolālā huahana a me nā mea hana.

Ma mua o ka hiki ʻana mai o ka hana ʻino a i ʻole nā ​​kūlana hana ʻino, e wānana mua i kēia ʻano a hana i nā ana ma mua ma o ka wānana e pale i nā pilikia e hiki mai ana.

No ka laʻana, PMSM magnetic field oriented control using reinforcement learning: Hoʻohālikelike ʻia me ka hoʻopaʻa ʻana ʻana i ka mana PID, hiki i kēia hoʻonā ke hoʻopau i ka overshoot a hoʻopōkole i ka manawa hoʻokani ma kahi o 65% - pono ka mea hoʻoponopono hoʻoponopono PID ma kahi o 30 mau minuke o ka manawa hoʻopaʻa, ʻoiai ka mana AI autonomous. pono ma kahi o 10 mau minuke.

Ke kamaʻilio pinepine nei ka mea kākau me nā hoa pili i ka lohi o ka ʻenehana i ka ʻoihana kaʻa.Akā i ka hiki ʻana mai o nā ʻano hou, pono mākou e haʻalele i nā kuʻuna kuʻuna, e komo hou aku, a e manaʻo hou aʻe.Malia paha e hala mākou i kēia puka makani!ʻO GPT4 ka hoʻololi ʻenehana hou loa!

Mai makaʻu i ke pani ʻia ʻana e AI, akā e noʻonoʻo, e hoʻomaopopo a hoʻohana ia noʻu!

Ma mua o ke kūkākūkā ʻana inā hiki ke hoʻohana ʻia ʻo AI no ka hoʻolālā kaʻa, pono mākou e hoʻomaopopo i ka hana e pono ai ke hana i ka hoʻolālā kaʻa?

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā hana nui o ka hoʻolālā kaʻa i ka hoʻolālā electromagnetic, hoʻolālā hoʻolālā, hoʻolālā thermal, a pēlā aku.Ke lawe nei i ka hoʻolālā electromagnetic ma ke ʻano he laʻana, ʻaʻole noʻonoʻo nā mea hoʻolālā i nā koi o ka hana, akā noʻonoʻo pū kekahi i ka universality a me ka standardization, a pono e hana i nā hoʻoholo kaulike e pili ana i ka hana a me ka hana.Ke manaʻo nei aia he AI ​​nāna i ʻike i nā kūlana hoʻolālā āpau, nā hopena electromagnetic kaʻa mua, a ua mākaukau hoʻi i ke kumumanaʻo a me nā ʻano o ka hoʻolālā kaʻa, hiki iā ia ke hoʻolālā i kahi hopena i hoʻopaʻa ʻia?Manaʻo wau he mea hiki.Akā ʻo ka manaʻo e hiki iā ia ke aʻo a hōʻiliʻili i ka ʻike lawa.

Makemake paha ka mea hoʻolālā akamai e hāʻawi i ka ʻike iā AI me ka ʻole o ke kau ʻana?Manaʻo wau inā he pilikino kēia AI, pono ia.Ma hope o ka mahi ʻana i kēia AI, hiki ke kūʻai aku no ke kumu kūʻai maikaʻi e like me ke kauā.

Aia kekahi kūlana i hewa ʻole ai ka ʻike i aʻo ʻia e ka mea hoʻolālā akamai iā AI, a ʻo ia paha ka hopena i ka hewa a ʻaʻole maikaʻi loa ka mīkini hana AI.No laila, hoʻolālā nā mea hoʻolālā likeʻole i AI, hoʻoili wale lākou i kaʻike o ka poʻe e mahi nei iā lākou.

www.szbobet.com
www.bm-motor.com
www.szbobet.en.alibaba.com
Nā kaʻa stepper, nā kaʻa DC, nā kaʻa kaʻa, nā kaʻa Brushless, nā kaʻa spindle, nā motika bldc, nā motika AC, ka pae kuhikuhi kuhikuhi pololei rotatary hollow,Mea hoʻolālā a mea hana huahana uila

ʻO kahi mea maikaʻi, hiki iā AI ke hoʻoili i ka hoʻoilina o ka "master", a hiki ke hāʻawi ʻia ʻo AI i ka hoʻoilina a mea kūʻai aku paha o ka "master".Inā loaʻa i kēia AI nā genes maikaʻi, pono paha ia no ka manawa lōʻihi.

ʻO ka mea pōmaikaʻi, hiki iā AI ke kōkua i ka poʻe e hoʻokō i ka hana noʻonoʻo hou a hōʻemi i nā hewa helu helu.

ʻO AI me ka manaʻo kūʻokoʻa a me ka hiki ke hoʻoholo inā he pololei a hewa paha ka ʻike e hiki ke hele i mua a ʻaʻole lilo i poʻe kauā, akā e lilo i kanaka civili o ka pae like a i ʻole.I kēia manawa, lilo nā kānaka i mau kauā.


Ka manawa hoʻouna: Jun-02-2023